top of page

Skupina TRAVEL FAMILY se rozrostla o CK Kovotour Plus a zvýšila obrat na 1 mld. Kč.

Investiční skupina TNI Group, vlastník cestovní kanceláře Travel Family, pokračuje ve svém akvizičním tažení. Nově koupila 100 % podíl v největší cestovní kanceláři na Moravě, cestovní kanceláři KOVOTOUR PLUS, působící 25 let na českém trhu. Obrat skupiny TRAVEL FAMILY tak překročil hranici 1 miliardy Kč a 100 tisíc klientů.

Koupě 100 % podílu významné cestovní kanceláře KOVOTOUR PLUS je výborným doplněním stávajícího portfolia cestovní kanceláře Travel Family, do kterého patří úspěšné a oblíbené značky Viamare, Vítkovice Tours a VTT. Travel Family je jedničkou na trhu cestovního ruchu pro cestování do Chorvatska, má nejširší nabídku na cestování do Řecka a na Kypr a díky této akvizici se stává také jedničkou na cestování do Černé hory. Cena transakce je neveřejná.

Značka cestovní kanceláře KOVOTOUR PLUS zůstane zachována a bude se dále profilovat především jako specialista na Černou Horu s cílem posilovat svou pozici jedničky na trhu pro tuto destinaci, kde jako jediná cestovní kancelář na českém trhu exkluzivně nabízí charterovou leteckou přepravu z celé ČR. Zde jsme v jednáních i o rozšíření odletů o další země.

Cestovní kancelář KOVOTOUR PLUS je zavedenou a oblíbenou značkou nejen na našem trhu. S 25ti letou historií na českém trhu, s velmi širokou nabídkou destinací a s více jak 700 ubytovacími zařízeními a s odlety z celé ČR nabízí jako jediná cestovní kancelář na českém trhu charterové lety do Černé Hory, a to ze všech českých letišť (Praha, Ostrava, Brno, Pardubice). Má jeden z nejširších programů pro klienty ve věku 50+ na českém trhu včetně populárního produktu dovolená s muzikou. Kromě Černé Hory má KOVOTOUR PLUS v nabídce i Albánii, Bulharsko, Chorvatsko, Turecko, nebo Řecko.

bottom of page