top of page

V ČR vznikla sedmička na trhu cestovního ruchu - skupina TRAVEL FAMILY

Na českém trhu cestovního ruchu došlo ke konsolidaci a seskupení třech cestovních kanceláří – CK Viamare, CK VTT a CK Vítkovice Tours - pod hlavičkou jednoho vlastníka, investiční skupiny TNI Group. Celkový obrat skupiny TRAVEL FAMILY, která zastřešuje byznys v oblasti cestovního ruchu ve skupině TNI Group, se blíží k hranici 750 mil. Kč. Řadí ho tak na 7. místo co do obratu mezi cestovními kancelářemi na českém trhu. Počet klientů převyšuje hranici 70 tisíc.

Všechny 3 cestovní kanceláře jsou zavedené značky, které úspěšně působí na českém trhu přes 27 let a profilují se jako odborníci a specialisté na Řecko, řecké ostrovy a Kypr (Viamare, VTT) a Chorvatsko (Vítkovice Tours). CK Vítkovice Tours je jedničkou na Chorvatsko, Viamare a VTT mají nejširší nabídku na Řecko, řecké ostrovy a Kypr na českém trhu. V nabídce je 30 řeckých destinací (pevnina i ostrovy), Kypr, přes 350 pobytových míst v Chorvatsku, Černá hora, Bulharsko, Malta, Itálie a Turecko. Dále je nabízen program na zimu v Rakousku a Itálii a lázně a wellness pobyty na Slovensku, v Maďarsku a Chorvatsku.

Ke spojení silných touroperátorů a zavedených značek dodává Ivan Lackovič, člen představenstva TNI Group zodpovědný za retailové aktivity a investice:„ Vytvoření skupiny TRAVEL FAMILY je logickým propojením silných touroperátorů - specialistů na určité destinace pro nabídku kvalitní dovolené. Chceme využít potenciál a skýtající synergie všech tří zavedených a úspěšných značek a posílit svoje postavení na českém trhu. Klienti oceňují náš přístup specialisty s detailními znalostmi destinací. Značný prostor do budoucna vidíme i v oblasti individuální turistiky a dovolené šité na míru, kde máme značku Travel First Class.“

Do budoucna vidí skupina TNI Group zajímavé synergie také s dalšími svými retailovými aktivitami. Jde hlavně o volnočasové projekty, zejména zábavní parky. Skupina TNI Group plánuje výstavbu 3 indoorových rodinných zábavních parků v ČR s roční návštěvností 300 tisíc návštěvníků na jeden park.

bottom of page